NAC FORTE (120 V-CAPS)

N-ACETYL-L-CYSTEÏNE (NAC)
. bezit een antioxidatieve werking
. draagt bij tot een normaal immuunsysteem
. ondersteunt de normale leverwerking
. heeft een slijmoplossende werking

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

NAC FORTE (120 V-CAPS)


Omschrijving
N-acetyl-L-cysteïne (NAC) is een stabiele vorm van het niet-essentiële aminozuur L-cysteïne. Het is een zwavelhoudend aminozuur dat optreedt als een stabilisator bij de vorming van eiwitstructuren en een noodzakelijk component voor de productie van glutathion. Glutathion is een antioxidant dat in alle lichaamscellen wordt aangetroffen. Het is het belangrijkste afweermechanisme van de cel tegen oxidatieve stress. Het speelt een rol in de energiestofwisseling, celdeling en een groot aantal andere functies en is daarom essentieel voor het voortbestaan van de cel.

Selenium en vitamine C werden toegevoegd ter synergetische ondersteuning en om de omzetting van acetyl-L-cysteïne in glutathion te stimuleren. Lees meer ...

NAC-FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.
 
Samenstelling per plantaardige capsule
N-acetyl-L-cysteïne 600 mg
Selenium (methionine) 25 mcg - 45,50 % ADH
Vitamine C (ascorbinezuur) 180 mg - 225 % ADH

Gebruik
1 capsule per dag met een beetje water (niet met melk) of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ontvang 5 % korting bij aankoop vanaf € 100 ... en gratis levering in België vanaf € 49 Verbergen