MANGAANPIDOLAAT (60 V-CAPS)

MANGAAN
. ondersteunt de vorming van het beenderweefsel
. speelt een rol bij de energievoorziening
. draagt bij tot de bescherming tegen stress

€13,50
€11,33 ons aanbod, prijs btw inbegrepen

MANGAANPIDOLAAT (60 V-CAPS)


Omschrijving
Pidolaten zijn verbindingen van een mineraalzout met pidolinezuur. Pidolinezuur is een antioxidant, rustgevend en speelt een belangrijke rol in het metabolisme, de energievoorziening, het beendergestel en het huidweefsel. Pidolinezuur wordt gemakkelijk (meer dan 90 %) in het lichaam opgenomen, wordt goed verdragen en zorgt voor een hoge bio-beschikbaarheid van het mineraal (in dit geval mangaan) dat eraan gebonden is.

Mangaan is betrokken bij de vorming van de beenderen en bij de stofwisseling van aminozuren, cholesterol en koolhydraten. Mangaan beschermt de lichaamscellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt de energievoorziening van ons lichaam.

MANGAANPIDOLAAT van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Mangaanpidolaat (= elementair mangaan 3 mg) 17,05 mg - 150 % ADH

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ontvang 5 % korting bij aankoop vanaf € 100 ... en gratis levering in België vanaf € 49 Verbergen