DEB STOKO INSTANTGEL COMPLETE - DESINFECTERENDE HANDGEL OP ALCOHOLBASIS - POMPFLES (400 ML) (DEB STOKO DISINFECTION)

DEB INSTANTGEL COMPLETE
. uiterst doeltreffende breedspectrum desinfecterende hydro-alcoholische gel voor handontsmetting
. ideaal voor gebruik in de gezondheidszorg, de levensmiddelenindustrie en in elke omgeving waar handhygiëne essentieel is

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€11,50 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

DEB STOKO INSTANTGEL COMPLETE - DESINFECTERENDE HANDGEL OP ALCOHOLBASIS - POMPFLES (400 ML)

Alternatief: NILAQUA INSTANT HAND SANITISER PLUS (500 ML)

Omschrijving
Uiterst doeltreffende breedspectrum desinfecterende hydro-alcoholische gel voor handontsmetting.

 • De meeste breedspectrumbiocide-activiteit - zeer effectieve formule met bacteriedodende (EN1500, EN1276, EN13727), virusdodende (EN14476), gist (EN1650, EN13624) en mycobactericide (EN14348) activiteit.
 • Doodt 99,999 % van de meest voorkomende ziektekiemen.
 • Bevat natuurlijk samentrekkend toverhazelaar extract - helpt huidverzachting te voorkomen in geval van zweten door handschoenen.
 • Klinisch bewezen huidverdraagzaamheid - uitstekende huidverdraagzaamheid bewezen door onafhankelijke tests, zelfs bij veelvuldig gebruik.
 • Geurvrij, kleurloos - gel geformuleerd om allergierisico's te beperken en door een onafhankelijke toxicoloog gevalideerd als "hypoallergeen".
 • Smaak niet-overdrachtsproef en HACCP-evaluatie - geschikt voor de productie en de bereiding van levensmiddelen.
 • Aangenaam in gebruik - deze romige gel is uiterst aangenaam voor frequent gebruik tussen twee handwasbeurten, dankzij de hydraterende middelen (glycerine en panthenol).
 • Geschikt voor de voedingsindustrie, compatibel met het dragen van handschoenen, siliconenvrij en kan zonder water worden gebruikt.

Ingrediënten
Alcohol Denat.
Aqua
Glycerin
Panthenol
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract
Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water
Aminometyl Propanol
Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate

Gebruik
Dit product is ideaal voor gebruik in de gezondheidszorg, de levensmiddelenindustrie en in elke omgeving waar handhygiëne essentieel is. Ook geschikt voor gebruik in kantines, kantoren, toiletruimtes en elke openbare ruimte om het verspreiden van kiemen en het risico van kruisbesmetting te vermijden.

 • In de gezondheidszorg: gebruik desinfectiemiddelen voor de handen overeenkomstig het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) “Five Moments for Hand Hygiene”.
 • In de levensmiddelenindustrie: gebruik desinfectiemiddelen voor de handen zoals aanbevolen wordt door de HACCP risico-analyse.
 • Voor algemeen hygiënisch gebruik: gebruik desinfectiemiddelen voor de handen na hoesten, niezen, contact met geïnfecteerde materialen of het aanraken van potentieel besmette oppervlakken.
 • Voor hygiënische handdesinfectie (overeenkomstig de norm EN1500): breng 3 ml aan en verdeel het over alle delen van de handen gedurende 30 seconden (60 seconden voor virussen); opnieuw aanbrengen indien nodig om de handen vochtig te houden.
 • Voor algemene handhygiëne: gebruik 1–2 doseringen om de handen te reinigen en wrijf over alle delen van de handen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen