IMMUNITY BLEND - COFFEE WITH MINERALS AND VITAMINS - LUNGO (10 CUPS) (CUPPLEMENT COFFEE BLEND )

. bevat heerlijke koffie aangevuld met essentiële vitamines C, B6 en D, en mineralen calcium en zink
. een ideale aanvulling op uw dagelijkse voeding

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 17

IMMUNITY BLEND - COFFEE WITH MINERALS AND VITAMINS - LUNGO (10 CUPS)

 

De Cupplement Immunity Blend bevat heerlijke koffie aangevuld met essentiële vitamines en mineralen ter ondersteuning van uw weerstand. Een ideale aanvulling op uw dagelijkse voeding!

  • Heerlijke 100 % Arabica koffie
  • Vitamines C, B6 & D
  • Mineralen calcium & zink
  • Biologisch afbreekbare capsules
  • 100 % Nespresso® compatible
  • Geen allergenen bekend

Cupplement Immunity Blend
Regent het buiten? Heerst er een virus? Of heeft u het gevoel dat uw weerstand wel wat extra’s kan gebruiken? Drink dan de Immunity blend. Aan deze koffie zijn vitamines en mineralen toegevoegd die uw weerstand ondersteunen.

Wat zit er in de capsule? 
Koffie
De koffie die wij gebruiken wordt zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit 100 % Arabica bonen. De Dark Roast Espresso heeft een sterkte van 9/10 en is ideaal voor een espresso. De Medium Roast Lungo heeft een sterkte van 7/10 en is ideaal voor een lungo.

Vitamine C
Vitamine C ondersteunt uw immuunsysteem en houdt uw weerstand in stand. Uw lichaam kan zelf geen vitamine C aanmaken dus is het goed om deze vitamine aan te vullen. Daarom is dit ook één van de meest gebruikte vitamines.

Vitamine D
Vitamine D helpt uw lichaam om bacteriën onschadelijk te maken. We kunnen zelf vitamine D aanmaken onder invloed van zonlicht. Helaas is het in België, Nederland, ... niet altijd even zonnig en zitten mensen vaak binnen. Het is daarom verstandig om extra vitamine D in te nemen.

Vitamine B6
Vitamine B6 is een belangrijke schakel in het aanmaken van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zorgen ervoor dat er zuurstof vervoerd kan worden door uw lichaam. Hiermee is vitamine B6 ook een belangrijke schakel voor het goed laten functioneren van uw immuunsysteem.

Calcium
Doordat de vitamine C in Cupplement is gebonden aan calcium verdwijnt de zure smaak die vitamine C van nature heeft. Daarom kan u calcium ook terugvinden in de Immunity blend. Calcium is nodig voor de opbouw en onderhoud van uw botten. Vitamine D in de Immunity blend helpt daarnaast om calcium op te nemen in het lichaam.

Zink
Eén van de belangrijkste functies van zink is dat deze vitamine bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem. 

Capsules
De capsules van Cupplement zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal waardoor u deze zo bij het GFT mag gooien. Hiermee zijn deze cups, in tegenstelling tot plastic of aluminium cups die u vaak in de supermarkt ziet, minder belastend voor het milieu.

Gebruik
De koffie is verpakt in biologisch afbreekbare capsules voor uw Nespresso apparaat. Hierdoor is dit product niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu.

Opmerkingen
De cups werken in alle Nespresso®-machines. Helaas kunnen ze niet worden gebruikt in ingebouwde machines zoals Miele, GaggiaSaeco en Siemens en niet in machines met een capsulehouder. 

De toegevoegde vitamines en mineralen hebben op zichzelf een licht bittere smaak, maar omdat de hoeveelheden in de koffie laag zijnkomt dat verder niet terug in de smaak van de koffie. Zo drinkt u de koffie die u gewend bent, maar dan supergezond! 

Wat wij aanbevelen is een consumptie van 2 koppen koffie per dag. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid cafeïne. Dit is overigens bij andere koffies hetzelfde en dus niet productspecifiek. Wanneer u voor deze ene keer een kopje extra drinkt kan dat ook geen kwaad. De toegevoegde vitamines zijn wateroplosbaar en als u meer krijgt dan u nodig heeft, gebruikt uw lichaam het simpelweg niet en plast u het uit. Het is dus niet gevaarlijk. 

Bevat cafeïne, niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen