ENERGY FOCUS BLEND - COFFEE WITH SUPERFOODS AND VITAMINS - LUNGO (10 CUPS) (CUPPLEMENT COFFEE BLEND )

. een heerlijke sterke blend van koffie & superfoods (guarana, groene thee-extract en B-vitamines) voor een slow-release energie boost
. voor de momenten waarop u moet presteren

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 17

ENERGY FOCUS BLEND - COFFEE WITH SUPERFOODS AND VITAMINS - LUNGO (10 CUPS)

 

Upgrade uw dagelijkse koffieroutine met de Energy Focus super koffieblend. Een heerlijke koffie – met extra vitamines en superfoods – voor een ‘slow release’ energie boost.

  • Heerlijke 100 % Arabica koffie
  • Superfoods Guarana & Green tea extract (98 % L-theanine)
  • B-vitamines & maltodextrine
  • 100 % Nespresso® compatible
  • Biologisch afbreekbare capsules
  • Geen allergenen bekend

Cupplement Energy Focus Blend
Gaat u sporten? Heeft u een nachtdienst? Gaat u studeren? Of heeft u een belangrijke dag voor de boeg? Drink dan de Energy/Focus blend. Aan deze heerlijke koffie zijn vitamines en superfoods toegevoegd voor een stabiele, slow release energie boost.

Wat zit er in de capsule? 
Koffie
De koffie die wij gebruiken wordt zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit 100 % Arabica bonen. De Dark Roast Espresso heeft een sterkte van 9/10 en is ideaal voor een espresso. De Medium Roast Lungo heeft een sterkte van 7/10 en is ideaal voor een lungo.

Vitamine B1, B2, en B12
Deze vitaminen zijn essentieel voor het efficiënt omzetten van voedsel naar energie. In de koffiecapsules zit 100 % van de ADH van deze vitamines. Gelukkig is het niet erg wanneer u er iets meer van drinkt aangezien extra vitamines B (in beperkte hoeveelheden) niet schadelijk zijn voor uw lichaam.

Guarana
Guarana is een besje dat een natuurlijke vorm van cafeïne bevat. Het mooie aan dit magische besje is dat het vol met antioxidanten zit. Daarnaast tonen verschillende studies aan dat de tannine in de guarana ervoor zou kunnen zorgen dat de cafeïne langzamer wordt opgenomen door uw lichaam. Hierdoor kunt u langer profijt hebben van de energiepiek uit koffie en voorkomt u de welbekende cafeïne dip.

Green Tea extract (L-Theanine)
De Green Tea Extract in Cupplement bestaat voor 98 % uit L-theanine. Hierdoor is Green Tea Extract een natuurlijke en zeer rijke bron van L-theanine. L-theanine staat erom bekend dat deze stof u helpt ontspannen, maar in combinatie met cafeïne bevordert deze stof volgens verschillende studies uw focus en alertheid.

Cafeïne
Tot slot bevat deze blend ook 20 mg extra cafeïne. In de normale koffie zit standaard zo’n 70 mg cafeïne. Met deze aanvulling heeft u net die extra energieboost voor de momenten dat u het nodig heeft.

Capsules
De capsules van Cupplement zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal waardoor u deze zo bij het GFT mag gooien. Hiermee zijn deze cups, in tegenstelling tot plastic of aluminium cups die u vaak in de supermarkt ziet, minder belastend voor het milieu.

Gebruik
De koffie is verpakt in biologisch afbreekbare capsules voor uw Nespresso apparaat. Hierdoor is dit product niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu.

Opmerkingen
De cups werken in alle Nespresso®-machines. Helaas kunnen ze niet worden gebruikt in ingebouwde machines zoals Miele, GaggiaSaeco en Siemens en niet in machines met een capsulehouder. 

De toegevoegde vitamines en superfoods hebben op zichzelf een licht bittere smaak, maar omdat de hoeveelheden in de koffie laag zijnkomt dat verder niet terug in de smaak van de koffie. Zo drinkt u de koffie die u gewend bent, maar dan supergezond! 

Wat wij aanbevelen is een consumptie van 2 koppen koffie per dag. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid cafeïne. Dit is overigens bij andere koffies hetzelfde en dus niet productspecifiek. Wanneer u voor deze ene keer een kopje extra drinkt kan dat ook geen kwaad. De toegevoegde vitamines zijn wateroplosbaar en als u meer krijgt dan u nodig heeft, gebruikt uw lichaam het simpelweg niet en plast u het uit. Het is dus niet gevaarlijk. 

Bevat cafeïne, niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen