CONCAP X-DRIVE ENDURANCE ENERGY (100 ML) (CONCAP)

CONCAP X-DRIVE ENDURANCE ENERGY
. energizer die u oppept tot een hoger level en tevens superdrank om uw uithoudingsvermogen te versterken
. uniek en super efficiënt door de ideale combinatie van de ingrediënten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CONCAP X-DRIVE ENDURANCE ENERGY (100 ML)


Omschrijving
De naam zegt het zelf; met dit vloeibare shot Concap X-DRIVE ENDURANCE ENERGY voor personen met bloedgroep 0, bent u vertrokken voor de prestatie van uw leven. Het best verkochte en populairste product uit het gamma van Concap is niet enkel een energizer die u oppept tot een hoger level maar daarnaast ook een superdrank om uw uithoudingsvermogen te versterken.

Na eerst uitvoerig getest te hebben op honderden proefpersonen is de formule zo uitgewerkt dat u als sporter veel langer een hoog tempo kunt aanhouden, lopen of rijden. Ideaal om in te nemen voor een belangrijke wedstrijd of zeer zware training. Het uithoudingsvermogen verbeterde bij de proefpersonen spectaculair. Daarnaast verhoogde ook de maximale kracht. Zeker de moeite om eens uit te proberen.

Naast de energie die het via de koolhydraten levert zijn ook de volgende ingrediënten aanwezig in dit flesje: guarana extract, rhodiola rosea, L-taurine, rode biet, chlorella vulgaris, L-arginine, sint-janskruid, ginkgo biloba, L-ornithine, ascorbinezuur en tribulus terrestris. De combinatie van deze uiterst werkzame stoffen maakt dit product uniek en super efficiënt.

Guarana verbetert uw concentratie en maximale vermogen terwijl rhodiola bekend staat als adaptogeen en uw lichaam en geest ondersteunt tijdens stressvolle situaties, net als sint-janskruid. Rhodiola werkt tevens kalmerend en verlaagt de bloeddruk, versterkt de werking van vitamine B1, B6 en B12, ondersteunt de vetverbranding en de energieproductie, verhoogt de aanmaak van eiwitten, verbetert de uithouding en de recuperatie, verhoogt de immuniteit en beschermt tegen griep, verkoudheid en vrije radicalenschade. L-taurine helpt het zenuwstelsel ontspannen, verzacht spierspanningen en brengt uw lichaam weer in evenwicht. Rode biet is goed voor hart en bloedvaten. Chlorella heeft een zuiverende werking. L-arginine speelt een rol bij de bloedvoorziening in de spieren en ondersteunt het uithoudingsvermogen en de spierkracht. Ginkgo biloba ondersteunt de concentratie en het zenuwstelsel. L-ornithine speelt een rol bij de normale werking van het immuunsysteem en het groeihormoon. Vitamine C (ascorbinezuur) ondersteunt de natuurlijke weerstand en het energiesysteem. Tribulus terrestris ondersteunt de testosteronspiegel.

Bevat 2 dosissen; energieshot voor 4 uur pure energie.

Nutrition Facts/Voedingswaarden per 100 ml
Calories/Calorieën 120 Kcal/510 kJ
Carbohydrates/Koolhydraten 30 g
Guarana extract (22 %) 700 mg
Rhodiola rosea extract 500 mg
L-taurine 400 mg
Rode biet extract 250 mg
Chlorella vulgaris extract 200 mg
L-arginine 100 mg
Sint-janskruid extract 80 mg
Ginkgo biloba extract 80 mg
L-ornithine 50 mg
Ascorbinezuur 50 mg
Tribulus terrestris extract 50 mg

Vrij van aspartaam en verboden substanties

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen