CONCAP ENERGY ENDURANCE SHOCK (100 ML) (CONCAP SPORT ENERGY BOOST)

CONCAP ENERGY ENDURANCE SHOCK
. energizer die u oppept tot een hoger level en tevens superdrank om uw uithoudingsvermogen te versterken
. uniek en super efficiënt door de ideale combinatie van de ingrediënten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CONCAP ENERGY ENDURANCE SHOCK (100 ML)


Omschrijving
De naam zegt het zelf; met dit vloeibare shot Concap ENERGY ENDURANCE SHOCK voor personen met bloedgroep A, B of A/B, bent u vertrokken voor de prestatie van uw leven. Het best verkochte en populairste product uit het gamma van Concap is niet enkel een energizer die u oppept tot een hoger level maar daarnaast ook een superdrank om uw uithoudingsvermogen te versterken.

Na eerst uitvoerig getest te hebben op honderden proefpersonen is de formule zo uitgewerkt dat u als sporter veel langer een hoog tempo kunt aanhouden, lopen of rijden. Ideaal om in te nemen voor een belangrijke wedstrijd of zeer zware training. Het uithoudingsvermogen verbeterde bij de proefpersonen spectaculair. Daarnaast verhoogde ook de maximale kracht. Zeker de moeite om eens uit te proberen.

Naast de energie die het via de koolhydraten levert zijn ook de volgende ingrediënten aanwezig in dit flesje: guarana extract, rhodiola rosea, yerba mate, L-taurine, sint-janskruid, vitamine C, Siberische ginseng (Eleutherococcus), cafeïne en vitamine B-complex. De combinatie van deze uiterst werkzame stoffen maakt dit product uniek en super efficiënt.

Guarana verbetert uw concentratie en maximale vermogen terwijl rhodiola bekend staat als adaptogeen en uw lichaam en geest ondersteunt tijdens stressvolle situaties net als sint-janskruid. Rhodiola werkt tevens kalmerend en verlaagt de bloeddruk, versterkt de werking van vitamine B1, B6 en B12, ondersteunt de vetverbranding en de energieproductie, verhoogt de aanmaak van eiwitten, verbetert de uithouding en de recuperatie, verhoogt de immuniteit en beschermt tegen griep, verkoudheid en vrije radicalenschade. Yerba mate bevat cafeïne, antioxidanten, aminozuren, polyfenolen, vitaminen en mineralen en stimuleert uw energie en mentale gezondheid. L-taurine helpt het zenuwstelsel ontspannen, verzacht spierspanningen en brengt uw lichaam weer in evenwicht. Siberische ginseng helpt bij vermoeidheid of stress, ondersteunt het inspanningsvermogen, de uithouding en de recuperatie terwijl cafeïne voorziet in een extra prestatiebevorderende boost. Vitamine B-complex draagt bij tot normale geestelijke functies, weerstand en energie en ondersteunt het zenuwstelsel, vitamine C ondersteunt de natuurlijke weerstand en het energiesysteem.

De cafeïne in CONCAP wordt vervaardigd uit een nauwkeurige selectie van extracten van de koffiestruik die op een natuurlijke manier worden verwerkt. Door een speciale procedure verkrijgt men het eindproduct. De actieve bestanddelen en de goede eigenschappen van koffie blijven intact en aanwezig maar zonder de negatieve bijwerkingen (zoals extreme nervositeit of hartkloppingen) en missen daardoor hun werking en doel niet. Na enkele dagen voelt u reeds het verschil.

Bevat 3 dosissen; energieshot voor 4 uur pure energie.
       
Voedingswaarden per 100 ml                
Calorieën 120 Kcal/510 kJ
Koolhydraten 30 g            
Guarana extract (12 %) 1000 mg            
Rhodiola rosea (3 %) 450 mg       
Yerba mate (15 %) 400 mg        
L-taurine 400 mg      
Sint-janskruid 200 mg            
Vitamine C 150 mg            
Siberian ginseng 100 mg          
Cafeïne 40 mg  
Vitamine B1 0,5 mg
Vitamine B2 630 mcg
Vitamine B3 7,2 mg
Vitamine B5 2,7 mg
Vitamine B6 630 mcg
Vitamine B7 22,5 mcg
Vitamine B9 90 mcg
Vitamine B12 1,11 mcg

Vrij van aspartaam en verboden substanties 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen