CONCAP BOOST (60 CAPS) (CONCAP SPORT ENERGY BOOST)

CONCAP BOOST
. zorgt voor een langdurig prestatiebevorderend effect
. ook voor studenten en zware beroepen
. ondersteunt de werking van spieren en zenuwen en de concentratie
. helpt om pijn beter te verdragen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

CONCAP BOOST (60 CAPS)


Omschrijving
Tijdens zware trainingsperioden of wedstrijden is het belangrijk dat sporters gedurende een lange tijd op niveau kunnen presteren. Concap BOOST zorgt voor een langdurig prestatiebevorderend effect. Door de toevoeging van guarana wordt tevens de concentratie en de alertheid verbeterd. Dankzij de unieke formule en combinaties helpt Concap Boost de werking van spieren en zenuwen en de concentratie bevorderen. Hierdoor wordt tijdens wedstrijden en/of intensieve trainingen de pijn beter verdragen en zal men de persoonlijke prestaties opvallend kunnen verbeteren. Ook voor studenten en zware of mentaal belastende beroepen.

Concap Boost veroorzaakt echter geen bijwerkingen zoals extreme nervositeit of hartkloppingen. De Concap Boost capsule geeft de atleet de mogelijkheid om tot  97 % van zijn kunnen te gebruiken waar normaal maar tot  92 % kan worden bereikt. Daarnaast zorgt Concap Boost ervoor dat u, in tegenstelling tot de meeste gangbare cafeïneproducten, geen leeg gevoel heeft na de inspanningen. Dit is een uniek voordeel van de Concap Boost-formule.

De cafeïne in CONCAP wordt vervaardigd uit een nauwkeurige selectie van extracten van de koffiestruik die op een natuurlijke manier worden verwerkt. Door een speciale procedure verkrijgt men het eindproduct. De actieve bestanddelen en de goede eigenschappen van koffie blijven intact en aanwezig maar zonder de negatieve bijwerkingen (zoals extreme nervositeit of hartkloppingen) en missen daardoor hun werking en doel niet. Na enkele dagen voelt u reeds het verschil. 

Samenstelling per 2 capsules
Koffiestruik (Coffea arabica, droog extract) 300 mg
Guarana (Paullinia cupana) 22 % 130 mg
Glutaminezuur 80 mg
Carnosinezuur 35 mg
L-taurine 35 mg
Alphaliponzuur 35 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 112,5 % 30 mg
L-cysteïne 20 mg

Gebruik
2 à 3 capsules ongeveer een uur vóór de inspanning met een beetje water innemen.
Niet-sporters, 1 à 2 capsules 2 maal per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen