C. DE KONING TILLY OPRECHTE HAARLEMMEROLIE - FLESJE MET DRUPPELTELLER (10 ML) (C. DE KONING TILLY HAARLEMMER)

. sinds 1696 het vertrouwde huismiddel voor veel lichamelijke ongemakken
. ook gebruikt bij paarden, runderen, kleinvee en gevogelte

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€10,40
€8,95 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

C. DE KONING TILLY OPRECHTE HAARLEMMEROLIE - FLESJE MET DRUPPELTELLER (10 ML)


Omschrijving
Sinds 1696 verkoopt het familiebedrijf C. de Koning Tilly de authentieke en beroemde Oprechte Haarlemmerolie die wordt samengesteld volgens het oorspronkelijke recept uit 1696 van de uitvinder Claes Tilly. Inmiddels bestaat Haarlemmerolie al ruim 300 jaar niettegenstaande het feit dat er weinig publiciteit voor wordt gemaakt. De reputatie van Haarlemmerolie gaat van mond tot mond. Haarlemmerolie is bekend over de hele wereld en de flesjes worden wereldwijd opgemerkt. Het succes van Oprechte Haarlemmerolie kan onder andere ook worden afgelezen aan het feit dat er door de eeuwen heen door meerdere partijen verwoede pogingen werden ondernomen om het zuiverende en heilzame middel na te maken. Het recept van Oprechte Haarlemmerolie is echter een zorgvuldig bewaard geheim en blijft ook in de huidige tijd met zijn overweldigend aantal geneesmiddelen en voedingssupplementen nog steeds een gevraagd huismiddel dat in geen enkel geneesmiddelenkastje zou mogen ontbreken.

Deze traditionele Haarlemmerolie is sinds 1696 het vertrouwde huismiddel voor veel lichamelijke ongemakken. Haarlemmerolie is niet alleen geschikt voor mensen, maar wordt ook met succes gebruikt bij grote en kleine huisdieren, paarden, runderen, kleinvee, gevogelte (duiven, …). 

OPRECHTE HAARLEMMEROLIE van C. de Koning Tilly is een 100 % natuurlijk en veilig middel dat, mits de gebruiksaanwijzing te volgen, zonder bijwerkingen kan worden gebruikt; bevat organische (biologische), niet-geoxideerde en perfect opneembare zwavel. 

Ingrediënten
Oleum Ter. Sulf. 100 %
Oprechte Haarlemmerolie is een bijzonder stabiel product en ongeveer 50 jaar houdbaar. 

Gebruik
Haarlemmerolie wordt van oudsher geleverd in o.a. het oude, vertrouwde druppelflesje (10 ml) waardoor de olie gemakkelijk kan worden gedoseerd. Door de eeuwen heen zijn de flesjes af en toe aangepast, maar de lange smalle vorm is nog steeds herkenbaar.
Haarlemmerolie, met zijn kenmerkende geur en smaak, kan heel eenvoudig op een suikerklontje worden gedruppeld en opgezogen of 2 tot 3 maal per dag 5 à 10 druppels tijdens de maaltijd met een beetje water worden ingenomen.
Haarlemmerolie mag, mits het toedienen van de juiste dosering, ook gebruikt worden voor kinderen: zoveel druppels als het kind jaren oud is.

Opmerkingen
Raadpleeg een deskundig therapeut alvorens te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie en geneesmiddelengebruik.
Haarlemmerolie heeft niets te maken met Haarlemmerbruin; dit zijn totaal verschillende producten.
De stoelgang kan naar Haarlemmerolie reuken; dit is een heel normaal verschijnsel.
Als u last heeft van oprispingen, neem dan de olie in voor het slapengaan.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen