C. DE KONING TILLY OPRECHTE HAARLEMMEROLIE (120 CAPS) (C. DE KONING TILLY HAARLEMMER)

C. DE KONING TILLY HAARLEMMEROLIE
. sinds 1696 het vertrouwde huismiddel voor veel lichamelijke ongemakken
. ook gebruikt bij paarden, runderen, kleinvee en gevogelte voor stoornissen van de spijsvertering, de luchtwegen, ...

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

C. DE KONING TILLY OPRECHTE HAARLEMMEROLIE  (120 CAPS)


OmschrijvingSinds 1696 verkoopt het familiebedrijf C. de Koning Tilly de authentieke en beroemde Oprechte Haarlemmerolie die wordt samengesteld volgens het oorspronkelijke recept uit 1696 van de uitvinder Claes Tilly. Inmiddels bestaat Haarlemmerolie al ruim 300 jaar niettegenstaande het feit dat er weinig publiciteit voor wordt gemaakt. De reputatie van Haarlemmerolie gaat van mond tot mond. Haarlemmerolie is bekend over de hele wereld en de flesjes worden wereldwijd opgemerkt. Het succes van Oprechte Haarlemmerolie kan onder andere ook worden afgelezen aan het feit dat er door de eeuwen heen door meerdere partijen verwoede pogingen werden ondernomen om het zuiverende en heilzame middel na te maken. Het recept van Oprechte Haarlemmerolie is echter een zorgvuldig bewaard geheim en blijft ook in de huidige tijd met zijn overweldigend aantal geneesmiddelen en voedingssupplementen nog steeds een gevraagd huismiddel dat in geen enkel geneesmiddelenkastje zou mogen ontbreken.

Deze traditionele Haarlemmerolie is sinds 1696 het vertrouwde huismiddel voor veel lichamelijke ongemakken. Haarlemmerolie is niet alleen geschikt voor mensen, maar wordt ook met succes gebruikt bij grote en kleine huisdieren, paarden, runderen, kleinvee, gevogelte (duiven, …) voor stoornissen van de spijsvertering (kolieken, maagproblemen en -krampen, buikzwelling, wormen), aandoeningen van de luchtwegen (droes of Streptococcus equi, verkoudheid, griep, hoesten, snot), en bij koortsverschijnselen, urineweginfecties, nierstenen, insectenbeten, uierzweren, kneuzingen en verwondingen (desinfectie en voorkomt kale plekken). Een echte DETOX-kuur!

OPRECHTE HAARLEMMEROLIE van C. de Koning Tilly is een 100 % natuurlijk en veilig middel dat, mits de gebruiksaanwijzing te volgen, zonder bijwerkingen kan worden gebruikt; bevat organische (biologische), niet-geoxideerde en perfect opneembare zwavel. Omdat zwavel aanwezig is in alle cellen van het organisme neemt het een vooraanstaande plaats in bij het detoxificatiemechanisme (ontgifting), bij de celademhaling en bij de opbouw, herstel en soepelheid van de weefsels. Zwavel is onder andere nodig voor de aanmaak van keratine, een eiwit dat nodig is voor een mooie huid, haar en nagels, tevens onmisbaar om de gewrichten en het kraakbeen gezond te houden en belangrijk bij de bestrijding van allergieën.

Samenstelling
Oleum Ter. Sulf. 100 %
Oprechte Haarlemmerolie is een bijzonder stabiel product en ongeveer 50 jaar houdbaar.

Gebruik
Haarlemmerolie, geleverd in een doosje met een handige blisterverpakking (120 caps), bevat de oude, vertrouwde Haarlemmerolie in geur- en smaakloze capsules die gemakkelijk te doseren en in te nemen zijn.
2 tot 3 maal per dag 1 of 2 capsules tijdens de maaltijd met een beetje water innemen.
Haarlemmerolie mag, mits het toedienen van de juiste dosering, ook gebruikt worden voor kinderen: 1 capsule per dag.

Opmerkingen
Raadpleeg een deskundig therapeut alvorens te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie en geneesmiddelengebruik.
Haarlemmerolie heeft niets te maken met Haarlemmerbruin; dit zijn totaal verschillende producten.
De stoelgang kan naar Haarlemmerolie reuken; dit is een heel normaal verschijnsel.
Als u last heeft van oprispingen, neem dan de olie in voor het slapengaan.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen