Koninginnenbrij, een oplossing voor vermoeide mensen?

Koninginnenbrij, een oplossing voor vermoeide mensen?

Koninginnenbrij (Royal jelly, koninginnegelei of koninginnebrij), het supervoedsel voor de bijenkoningin, is een complexe, melkachtige, romige substantie die door de werkbijen wordt geproduceerd voor het ontwikkelen en voeden van de bijenkoningin. Het is een waardevol, energiek biologisch product dat gebruikt kan worden als alternatief geneesmiddel.

Koninginnenbrij is een schat uit de natuur en zeer rijk aan eiwitten, vitamines A, B, C, D, mineralen (calcium, fosfor, zwavel, koper, kalium, ijzer, silicium), aminozuren (arginine, histidine, tryptofaan, phenylalanine, cystine, methionine, leucine, isoleucine, valine , glutamine), micronutriënten en groeifactoren.

Koninginnenbrij wordt als supplement traditioneel gebruikt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, bij stress of een depressie. Het stimuleert snel het natuurlijke afweersysteem van het organisme op een duurzame manier (Nagai T, 2006).

Koninginnenbrij is een supervoedsel voor vermoeide mensen en
. zorgt op een zachte manier voor een meer optimistisch en dynamisch gevoel,
. geeft vermoeide personen nieuwe energie,
. helpt om chronische vermoeidheid te bestrijden en garandeert een betere slaap,
. laat mensen toe langer intellectuele prestaties te leveren zonder oververmoeidheid,
. bevordert een regelmatig eetpatroon en voorkomt op die wijze spijsverteringsklachten,
. versterkt het afweersysteem en neutraliseert de meeste virale en bacteriële infecties,
. helpt sportmensen om sneller te herstellen van topprestaties,
. heeft een gunstige invloed op de bloeddruk en op het cholesterolniveau,
. is een uitstekend middel tegen bloedarmoede en depressies,
. verbetert de geheugenfunctie en het zichtvermogen bij senioren,
. activeert uitgeputte vitale klieren bij oververmoeide mannen en vrouwen, bij herstellenden en bij iedereen die ouder is dan 40 jaar.

Koninginnenbrij kan dus worden aangeraden als supplement in perioden van oververmoeidheid en uitputting (burn-out) en het hele jaar door worden gebruikt.

Nagai T, Inoue R, Suzuki N, Nagashima T. Antioxidant properties of enzymatic hydrolysates from royal jelly. / J Med Food. 06 Fall;09(3):363-7.

Veel succes en deel uw ervaringen ... uw mening wordt ook door ons erg gewaardeerd!

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen