De wondere wereld van paddenstoelen

De wondere wereld van paddenstoelen

Het unieke vermogen van paddenstoelen

Paddenstoelen bezitten unieke complexe bestanddelen die een diepgaand effect hebben op de gezondheid.

Herontdekking van oude gebruiken
Het gebruik van paddenstoelen dateert naar schatting tussen 5000 en 7000 jaar geleden. Vooral in de Traditionele Chinese Geneeskunde worden ze van oudsher ingezet en gewaardeerd om hun nutritionele en geneeskrachtige eigenschappen. Paddenstoelen bevatten enkele van de meest krachtige actieve voedingsstoffen die we kennen en zijn bij uitstek geschikt voor de ondersteuning van uw gezondheid.

Elke paddenstoel is anders
Alle paddenstoelen bevatten bètaglucanen: polysachariden die bijzonder effectief zijn bij de ondersteuning van de gezondheid. Ze hebben daarbij elk ook kun eigen unieke samenstelling met een veelheid aan bioactieve stoffen die extra voordelen bieden.

. Chaga voor de vitaliteit en het algemeen welzijn
. Cordyceps voor de viriliteit en de vruchtbaarheid
. Lion's Mane voor de geestelijke gezondheid
. Maitake voor de immuniteit en de weerstand
. Reishi voor de behandeling van ontstekingen en pijn
. Shiitake voor diverse gezondheidsproblemen en het spijsverteringstelsel

. Wist je dat?
Er een gemeenschappelijke voorgeschiedenis bestaat tussen paddenstoelen en mensen? En dat vandaag de dag 30 % van ons DNA nog steeds overeenkomt met die van de paddenstoel?

. Wist je dat?
In het oude Japan de Reishi-paddenstoel zijn gewicht waard was in zilver?

. Wist je dat?
In het oude China Cordyceps zo vereerd werd dat alleen de keizer het mocht gebruiken?

Onze troeven
Mushrooms4life biedt biologische paddenstoelensupplementen van hoge kwaliteit. Stuk voor stuk bereid op een manier om de maximale voedingswaarde te behouden.

Elke paddenstoel heeft zijn eigen unieke karakter, eigenschappen en voedingsprofiel. Om het effect en resultaat van elke paddenstoel te maximaliseren, laten we de paddenstoel groeien op een optimale voedingsbodem. We selecteren precies die specifieke delen van de paddenstoel die voorzien in de grootste variëteit aan actieve voedingsstoffen.

Niet alle paddenstoelproducten zijn gelijk. Onze producten zijn het resultaat van toegewijde zorg en aandacht van een gerenommeerde expert. Bovendien onderzoeken en ontwikkelen we de best mogelijke ingrediënten van paddenstoelen voor de hoogst haalbare resultaten. De kwaliteit van onze producten staat voorop.

Alle Mushrooms4Life-producten zij vrij van hulpstoffen, bindmiddelen, vulstoffen en additieven.

Waarom kiezen voor Mushrooms4Life?
. Unieke samenstelling door een gerenommeerde deskundige
. Biologisch gecertificeerd door de Soil Association
. Vegan gecertificeerd door de Vegan Society
. Geschikt voor vegetariërs en veganisten
. Onafhankelijk getest op zuiverheid
. Snel en gemakkelijk opneembaar

Veel succes en deel uw ervaringen ... uw mening wordt ook door ons erg gewaardeerd!

 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen